11 Nisan 2010 Pazar

Real Madrid 0 - 2 Barcelona



- Real Madrid-Barcelona maçlarının gelmesini sabırsızlıkla bekleriz. Herhalde bu maçların gelmemesini isteyen tek adam Gago'dur. Zaten beklenen patlamayı bir türlü yapamadı, üstüne formsuz bir dönem geçiriyor kendi adına. Fakat bu elemanın Xavi karşısında çektiğini kimse çekmemiştir herhalde. 2-6'lık maçta bir sahne vardı blogda bahsetmiştim. O gün başladığı işkenceye bugünde devam etti Xavi. Rıdvan ve Ercan Taner ikilisi Barca'nın ilk golünde sürekli Messi'den bahsederken o pası unuttular Messi aşkıyla.

- Real Madrid'de normal performansının yakınına yaklaşan bir isim bile yoktu sahada. Casillas'ı dışarı alıyorum tabi bunu yazarken. İsyanı, üzüntüsü suratından okunuyordu Iker'in. Kameralarda bunu yakalayınca uzun uzun ekrana getirdiler. Gago'nun 45'de çıkmasını beklerken 90 dakika sahada kalması Pellegrini'nin en büyük eksisi oldu. Üstüne 45'de gelmesi gereken Guti hamlesi geçte olsa gelmek üzereyken Pedro'nun golü bitirdi Real'i. Guti, girer girmez pozisyona soktu Vaart'ı. Fakat Vaart acemice harcadı pozisyonu ve Real'in beraberlik şansını.


-Maçtan akılda kalanlar, Xavi'nin performansı, Ramos'un kırmızı kartı görmek için aşırı kasması , Ercan Taner'in Gonzales ve yan hakem hakkındaki küs olabilirler mi sorusuydu. Bir ara Rıdvan Dilmen anlamsız şekilde üçlü averaja kafayı taktı. Şampiyonluk yarışına dahil sandı herhalde Valencia'yı. Maç sonu puan durumunu görünce anlamıştır herhalde ligin durumunu.

-Kalan 7 maçta Barca'nın ligi bırakacağını sanmıyorum Real'e, fikstürü zor olsa dahi. Bu kadar harcamanın sonunda Alcorcon, Şampiyonlar Ligi ve La Liga'nın kendi evinde Barca'ya yenilerek kaybedilme ihtimalinden sonra sene sonunda Pellegrini'nin durumu artık çok zor. Perez'in teknik adam arayışı başlamıştır son düdükle beraber.

Hiç yorum yok: