20 Nisan 2010 Salı

Barcelona’nın Bernabéu’da Final Oynaması

g2004

Düşüncesi bile deli etmiyor mudur Real Madrid taraftarını? Marca bugün bunu engelleyecek adam olarak Jose Mourinho’yu göstermiş. Barcelona’yı elerse Inter, Jose’nin de yolu geçecektir elbet Real Madrid’den. Florentino Perez unutur mu bu kıyağı?

zafer otobüsü

Inter’in muhtemel kadrosunun İtalya Derbisi kadrosundan bir farkı yok. Barcelona’da Andres Iniesta yok. Gruplarda iki takımın maçı al gülüm ve gülüm şeklinde geçmişti. Bu sefer daha iyi durumdayız demiş Jose Mourinho. Zafere giden otobüste ise Guardiola moralleri yüksek tutmaya çalışıyor. Bence o kadar yolu Otobüsle gelmek biraz farklı hissetirmiştir, sonuçta bu adamlar feel like a star durumuna alışık. Barcelona’nın Şampiyonlar Liginde deplasman performansı ligdekine benzemiyor,sonuçlara göre biraz zorlandıkları açık. 1 galibiyet 4 beraberlik herhalde Barcelona’ya göre biraz kötü bir performans.

inter vs barsa

Star maçı yine yayınlamıyor. Bir çok platformda gösterilen tepki ve atılan mailler işe yaramamış demek ki. Maçı Rai Uno yayınlayacak ve Digiturk’te 101. kanalda Rai. Ama bu tip uluslararası maçlarda yayın kesiliyor. Yine de maçtan sonra açılırsa en azından maç sonu programını ve muhtemelen özeti izleyebiliriz Star’da gece 1 buçuğu beklemektense. Ne desek bilemedim.

Hiç yorum yok: