29 Nisan 2010 Perşembe

Jose Mourinho...



- Adamım finale çıktı sonunda. İlk maçta yakaladığı avantajı çok iyi kullanarak, en iyi olduğunu gösterdi.

- Tabi bu maçı sıkıcı hale getirdi demekte bir yorum ama Barca'yı kendi oyunuyla yenemeyeceğini en iyi bilen adam Jose Mourinho. 3-1'in rövanşında gol için kasmayacağını biliyorduk, üstüne 60 kişi 10 kişi oynadı takımı.Busquets'in harika aktörlüğünü unutmamak lazım tabi.

- 10 kişi kalmasına rağmen kalesinde gördüğü tek pozisyon Bojan'ın kafa vuruşu oldu. Barcelona, topa sahip olma-pas gibi istatistiklerde Inter'i çatır çatır ezmiş olsa da o rakamları sahaya pozisyon olarak yansıtamayınca bir işe yaramayacağını anlamışlardır. Dünyanın en iyi pas yapan, en iyi atak geliştiren takımına karşı elindeki en büyük silahı savunmayı sonuna kadar kullandı Jose bu gece.

- Pique, ofsayt olan bir gol attı ama bir defans oyuncusu olarak Maicon ve Cesar'ı pazara göndermesi inanılmazdı. Savunma oyuncusundan beklenmedik bir hareket olmasını geçtim, o dakikada takımın girdiği en net pozisyonda o soğukkanlılıkla o hareketi yapmak benim diyen forvetlerin yapabileceği iş değil.


- Motta'nın kırmızı kartı ve Barca'nın iptal edilen 2.golü de hakemlerin hatasıydı. Finalde Jose, ustasıyla Van Gaal'le karşılaşacak.

- Jose'nin sevinci yine kendine has, kendine özgüydü. Kendisini engellemeye gelen Valdes'i bile umursamadı ilk başta sevincini gösterirken. Bu arada Hikmet Karaman-İlker Yasin ikilisi ile Star'ın bize vermek istediği mesaj; ''maç dediniz, alın bunlarla izleyin. Ne güzel Papatyam yayınlayacaktık.'' oldu.

- Real Madrid cephesi Inter taraftarları kadar sevinmişlerdir Cibeles'de. Real Madrid'in sene başında elden çıkardığı iki Hollandalı 22 Mayıs akşamı tekrar geri dönüyorlar. Bayern'de Robben, Inter'de Sneijder kupa için geçen sene bulundukları zemine çıkacaklar tekrar.

- As'ın manşeti ; Adios Bernabeu, Adios olmuş maç sonunda.

- Maç sonu Inter'li oyuncuların sevinç gösterileri sırasında fıskiyelerin açılması çok ilginç olmuş. Işıkları kapatmadıklarına seviniyordur Inter cephesi.

Hiç yorum yok: