18 Şubat 2010 Perşembe

Şampiyonlar Ligi 2.Tur # 2




- Real Madrid, belalısı Lyon engelini yine aşamadı ilk maçta. Star'ın harika Şampiyonlar Ligi politikası sayesinde izleyemedik Salı maçlarını, netten izlediğim kısa özetlerle idare ettik. Makoun'un 47.dakikada attığı gol tüm gözleri 2.maça çevirtti Real'de. Şampiyonlar Ligi'nde 2.turu geçmeyi ve Lyon'u yenmeyi özlemiş olmalı Real Madrid'li taraftarlar. 2.maçta Marcelo ve Xabi Alonso cezalı oldukları için forma şansı bulamayacaklar. Bu kadar harcamanın üstüne Şl'de turun gelmesi gerekiyor, bakalım Lyon buna izin verecek mi ?

- Milan-Manchester maçında, Scholes'un destek ayağına çarpıp kale direğine giden pozisyona kadar Milan Ronaldinho ile gole kavuşmuş, üstüne gollük fırsatlarda bulmuş. Fakat o gol maç sonunun habercisi gibi olmuş. Büyük bir şans golü olmuş Manu adına Scholes ile kaydettikleri gol. Daha sonra sahneye çıkan Rooney 2 gol daha gönderdi Milan kalesine. Milan'ın 2.maça biraz daha umutlu çıkmasını Ronaldinho-Seedorf işbirliğinde Seedorf'un topuk golü sağlıyor.

- Bugünün maçları ise oldukça ilginçti. Porto-Arsenal mücadelesine Fabianski ve Porto'nun 2.golü damga vurdu. İlk golde topu içeri aldı Fabianski, 2.golde ise hadi topu eline aldın geri pasa sebep oldun ama sonra topu hakeme emanet etmesi tecrübeli bir kalecinin yapmayacağı bir işti. Porto'lu oyuncularda Henry döneminde baraj kurulmadan atılan gollerin bir benzerine Arsenal kalesine attılar. Güzel oldu.


- Bayern Münih-Fiorentina maçına da damgasını vuran isim hakem olmuş. Resim anlatıyor zaten durumu. Geçen sene Chelsea-Barca eşleşmesinden tanıdığımız Ovrebo bu maçında hakemiymiş. Olaysız maç yönetmeyi sevmiyor herhalde. Pazartesi gönlümüzden geçenler dedik sadece Porto avantajlı bir skorla 2.maçı bekliyor.

Hiç yorum yok: