21 Aralık 2009 Pazartesi

Harry, Harry Kewell


Çok pis alıştık Kewell'a. Kısa bir süre önce yazdım hakkında ama sözleşmenin uzatıldığına dair haber gelene kadar rahat yok bize. Cumartesi gecesi kendisine tekrar ve tekrar hayran bıraktı bu adam. Gol kaçırdığı zaman kızamıyorsun bile bu adama. Sayılmayan golde yaptığı vuruşu tekrar tekrar izleyin. Ondan başka o vuruşu yapacak adam yok sahada. İlk bakışta kendi kalesine atılmış bir gol olarak gördüm ben. Ancak 2.-3. tekrarda ne yaptığını, nasıl vurduğunu kavrayabiliyorsunuz. Anlatılacak bir vuruş değildi çünkü yaptığı.


Çabuk yoruluyor dediğimiz adam haftalardır yorulmuyor aksine takımın en çok mücadele eden adamı olarak öne çıkıyor. 11.haftada oynanan Sivasspor maçından beri tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı. 5 gol 2 asistle oynadı bu maçlarda.

Harika bir pankart yapıldı Kewell için. Yapanların eline, koluna sağlık demekten başka bir söz söylemek düşmez bize. Daha bekletmesin yönetim bizi, atsın imzayı 3 dakikada. Yoksa sene sonunda olması muhtemel ayrılık sonrası tekel ürünlerinde satış patlaması yaşanır.

1 yorum:

koala dedi ki...

İmza atılsın sanki Zlatan gelmiş gibi sevineceğim