4 Eylül 2009 Cuma

Livorno ve kebap keyfi




Maç günü geldi çattı. Televizyon yayını konusunda hala bir gelişme yok ve sanırım da olmayacak. Livorno takım olarak tam kadro gelmiş Lucarelli falan hepsi bu maça verdikleri değeri göstermişler. Karşılama hoşbeşinden sonra tüm misafirleri tabi ki kebap ziyafetiyle tanıştırmışlar ki ikinci resimde metrelik kebaba nasıl dalındığını net görebilirsiniz.
Adanalı tribüncüler de tabi ki karşılamada yerlerini almışlar. İtalyadan 15 civarı taraftar da takımlarıyla birlikte Adana'ya gelmiş, gece sonunda yetkili kişiler italyan taraftarları otele götürmek istemişler ama onlar Demirsporun taraftar grubu şimşeklerle birlikte kalmak istediklerini ve gerekirse parkta falan da sabahlayabileceklerini söylemişler ki birbirinin dilinden bihaber iki grup için de her zaman hatırlanacak nefis bir deneyim olmuştur kesin.
Bir tarafta Ankaralı İ.Melih'in yaptığı kanun içi ama ahlak yoksunu hareketler, diğer tarafta ise kurun kaleleri geliyoruz romantizminde bir organizasyon.
Adana'dan maça giden vs varsa gördüklerini, bildiklerini paylaşırsa sevinirim.

3 yorum:

Villa Fiorito dedi ki...

Pankartlar cok guzel ve anlamlıydı , tezaruhatlarla adana ınledı.Ilk yarının sonuna dogru taraftarın ıstegı uzerıne ıtfaıyenın tum trıbunlerı dolasıp su dokdugu zaman cosku tavan yapti ne yapalım adana cehennem gıbı sıcak :) acaba yangın cıksa nasıl sondurecektık su bıttı cunku :) macın kotu tek tarafı 60. dakika cıvarında cevık kuvvetın mudahele etmesıydı ne yapalım Mavı Sımsek nerdeyse cevık kuvvet ordadır

Telif Hakkı dedi ki...

evet o müdahaleyi benim arkadaşlar da söyledi. Pkk militanı birisi için bir pankart açılmış orda bi arbede yaşanmış sadece.

Herkes çok eğlenmiş valla. :)

Villa Fiorito dedi ki...

Pankartta Guler Zere olmesın yazıyordu...Boyle bır macta kavga cıkması cok lusumsuzdu zaten.