20 Eylül 2009 Pazar

Ruud Geri döndü


Real Madrid, Xerez'i ağırladı kendi seyircisi önünde. Maçın 57.saniyesi bittiğinde Ronaldo tribünlere koşup golünü kutluyordu. Bundan sonra peş peşe goller gelmesini bekliyorduk ama Real 75.dakikaya kadar izleyenleri yanılttı. Durarak, çok kasmayarak top oynadılar. Xerez'de gücü yettiğince Marcelo'nun kanadından atak yapmaya çalıştı. Beklenenden çok daha iyi mücadele ettiler.

Oyuna sonradan giren 3 isim oyunun kaderini ve skorunu değiştirdiler. Bu isimler Granero-Guti ve çok uzun bir aradan sonra sahalara geri dönen Ruud Van Nistelrooy'du. Granero 1 asist, Guti 1 gol 1 asist ve Ruud 1 gol 1 asist ile oynadılar yer aldıkları kısa süre içerisinde. Ruud, oynadığı sürede Benzema'ya gerekli mesajı verdi aslında. Benzema böyle devam ederse formayı kapıp, ilk 11'de yer bulabilir. Ruud'la beraber sahalara dönen bir diğer isim ise 90 dakika oynayan Sergio Ramos oldu.


Xabi Alonso'nun sakatlığından dolayı ilk 11 oynayan Gago ise bekleneni yine veremedi. Higuain ile beraber transfer edildiklerinde aslında bütün beklentiler Gago üzerineydi. Aradan geçen süreyi göz önüne alırsak kendini geliştiren, beklentileri fazlasıyla karşılayan ve yıldız olma yolunda emin adımlarla yürüyen Higuain'di. Gago ise aynen geldiği gibi,kendini geliştirme yönünde bir adım sarf etmedi. Xabi Alonso-Granero-Lass-sakatlıktan dönen Diarra ve Guti'li rotasyonda son tercih olma yolunda ilerliyor.

Hiç yorum yok: