7 Temmuz 2009 Salı

90 Dakika

Rahmetli Kenan Onuk'un mirası olan 90 Dakika, ekonomik kriz gerekçe gösterilerek yayından kaldırılmış. Bu gerekçe için ben masaya külahımı koyayım yetkili arkadaşlar ona anlatsınlar demek istiyorum. Bu ülkede on lafın dokuzunun hakem olmadığı, senelerdir aynı ivmede devam eden ve ciddi anlamda takipçisi olan yegane programlardan biri için ekonomik kriz bahanesi ciddi anlamda komedidir. Son zamanlarda çok takip etmiyorum ama, eskisi gibi yürüdüğü de bir gerçek. Şu an istense çok rahat sponsor da bulunur, reklam gelirleri de arttırılır. Tabi istenir mi orası bu kararın asıl nedeni.

Haşmet Babaoğlu çok takipçisi olmasam da bazen verdiği ince detay analizlerle keyif verir. Sabah gazetesindeki köşesinde bu konuyla ilgili oldukça manidar, aslında herşeyi açıklayan bir yazı yazmış. Görülen Aziz Yıldırım Doğuş Grubu sahibi Fenerbahçeli Ferit Şahenk'e rica etmiş. O da başkanının ricasını kırmayıp, kendisi hakkında gerektiğinde en sert eleştirileri yapabilen programı yayından kaldırmış. Objektif yayın anlayışını ciddi anlamda kaybetme yolunda ilerleyen NTV grubu için dev bir kilometre taşı oldu bu hareket. Sırada ne var, Haşmet Babaoğlu'nun dediği gibi sadece klüpten onaylı haberler mi verecek NTV, ya da sadece yağdanlık yorumcular mı olabilecek bu grubun içinde sezon oynanırken göreceğiz. Alternatif fikir ve sesleri susturma girişimleri son gaz devam ediyor. Biat eden bizdendir mantalitesi nereye kadar gidecek bakalım ?

2 yorum:

Arkhe dedi ki...

http://papazincayiri.blogspot.com/2009/07/fenerbahce-nefretinin-insan-beyninde.html

Puskas dedi ki...

10 senedir söylemedi Aziz Yıldırım şimdi mi söyledi ya.Bıraktın artık komplo teorisi üretmeyi.Futboldan zerre anlamayan iki insan Hıncal ve Haşmet aralarında futboldan anlayıp Hıncala ders verdiği için Mehmet Demirkolu bile barındırtmadılar.Kenan Onuk vefat ettiği zaman yayından kaldırılması gereken program gereğinden fazla bile uzadı.Galatasaray antrenörü korkak, hakemler federasyon Aziz Yıldırımın emrinde ve Hıncal Abi doğru söylüyor cümlelerinden başka 3. bir cümlenin kurulmadığı programdı.10 yıl ekmeğini ye program bittiği an komplo teorisini kur çok kolay değil mi?
Kezman geldiği zaman Haşmet'in söyledikleri ortada çetniktir türkiyeyi karıştırır diye.Böyle bir adam Haşmet Babaoğlu o yüzden yazdığı yazı ondan beklenen bir hareket