2 Temmuz 2009 Perşembe

Yazık size verilen paralara


Galatasaray başkanlık koltuğuna oturduğu 22 Mart 2008'den bu yana gerçekleştirdiği transferlerle taraftarın takdirini toplayan Adnan Polat, marka isimleri Türkiye'ye getirmedeki başarısıyla dikkat çekiyor. İlk yılında Milan Baros ve Harry Kewell gibi iki dünya markasını Galatasaray'a kazandıran sarı kırmızılı yönetim bu sezon da, başta tüm dünyanın yakından tanıdığı teknik direktör Frank Rijkaard, Lyon'dan Keita ve Atletico Madrid'den kaleci Leo Franco'yu renklerine bağlamayı başardı. Herkes Govou'nun transferinden bahsederken bir gecede Keita'nın işini bitiren Galatasaray'da artık hiçbir ismin sürpriz olmayacağı konuşuluyor. Transfer politikasında, taraftarların tabiriyle "sağ gösterip sağ vuran", başka bir ifadeyle "çıtayı yükselten" Galatasaray'da Başkan Adnan Polat'ın seçici ve gizli stratejisi, bu parasızlıkta taraftarın gönlüne su serpti. Spor kamuoyu, ekonomik gücü nedeniyle tüm flaş transferleri Fenerbahçe'den beklerken, tam aksine, ekonomik sıkıntılar yaşayan sarı kırmızlı takımın bunu gerçekleştirmesi Galatasaray taraftarları arasında "Başkan Polat bu işi biliyor" yorumlarına neden oluyor.

Demiş milliyet spor servisi. Bugünkü Keita transferi sonrasında. Galatasaray'ın transfer ettiği kim Abdul Kader Keita, peki milliyetin haberde kullandığı Keita resmi kimin, Seydou Keita. Hani şu anda Barcelona'da oynayan eski Sevilla oyuncusu.

Yazık yahu valla size verilen paralara. Google'a Keita yazdınız karşınıza bu resim çıktı dimi, ki denedim de ilk sayfada var bu resim. Yazım hatası vb şeyleri kabullenemesem de bir nebze anlayabiliyorum, fakat bu cehalet karşısında kızayım mı, şaşırayım mı bilemiyorum gerçekten.

Hiç yorum yok: