30 Temmuz 2009 Perşembe

Elano Blumer Galatasaray'da


Haldun Üstünel büyüksün diyerek başlamak lazım olaya. Sürekli çıtayı yükseltiyor. Inamoto-Carrusca gibi adamların imza attığını göreli çok uzun süre olmadı daha. Bahisklavuz'da Elano haberleri çıkıyor,M.Tahincioğlu bugün açıklama yaptı transferle ilgili diye konuşurken 10 dakika sonra resmi sitenin açılış sayfasında Elano vardı. Uyumamayı düşünen ama uykuyla cebelleşen bir insan gecenin bir vakti daha güzel bir haber alamazdı kahveye falan ihtiyaç kalmadı. Keyif sigarasını daha yeni söndürebildik. Bu arada blog alemi uyumuyormuş onu anladım bu gece yazılan Elano postlarından sonra. :)

Elano-Galatasaray transferi ile ilgili haberleri gördüm bugün ama yabancı kaynaklarda Elano için Inter ve Milan'ın kapıştığı haberleri olması, Elano'nun ciddi bir piyasaya sahip olması sebebiyle pek inandığım bir transfer değildi. H.Üstünel'in adı çıkan oyuncuları almama politikasını da düşününce inanmamak için bir çok sebep çıkıyordu ortaya. Bu sefer Haldun Üstünel basını değil bizleri şaşırttı.

Arda-Baros-Keita-Kewell ve Elano. Mükemmel bir hücum hattı . 2-3 sene önce Galatasaray'ın hücum hattını bu adamlar oluşturacak deseler inanacak kişi sayısı bulmak çok zor olurdu. Kewell gibi bir adamı yedek olarak düşünüyoruz yeni sezon hakkında kadroyu konuşurken. Bu kalitede bir hücum hattının en arkasında kalite biraz düşüyor. Gönül seri-sağlam bir stoper istiyor tabi. G.Zan'ın iyi bir alternatif olmasına rağmen ilk 11'de Servet'in yanında çok güven vermemesi, E.Güngör'ün sakatlık sorunu insanı düşündürüyor biraz. H.Üstünel'in ne yapacağı belli olmaz bir bakmışız tutup oraya da birisini getirmiş. Daha konuşacak çok zaman var, şimdi transferin keyfini çıkartmak lazım.

Hiç yorum yok: