1 Temmuz 2009 Çarşamba

Kısa kısa NBA

Utah Jazz'ın savunmayı sevmeyen, geçen sezonu yatışla geçiren oyuncusu Boozer piyasayı yokladıktan sonra tekrar Utah'ta kalmaya karar verdi. Tabi bu kararın Utah açısından farklı bir yönü vardı. Boozer'ın kontrat yenilemesinden sonra ya Mehmet ya da Millsap'tan birinin kontratının zora girmesi kaçınılmaz. Aksi durumda çaylak oyunculara verilecek paralarla beraber aşırı bir lüks vergisi ödemek zorunda kalacaklardı. Bugün gelen haberle Mehmet de diğer takımlardan istediği rakamı alamayınca o da Utah'ta kalmaya karar vermiş. Hal böyle olunca tabi ki Millsap'a verilecek her kuruş için Utah ekstra ödemek zorunda kalacak. Millsap gibi yetenekli ve savaşçı bir oyuncuya değeceğini düşünsem de klübü oldukça zorlayacağı aşikar, sonuçta şampiyonluğa oynamayacak bir kadroya sahipler.

Piyasanın gözde oyuncularından Charlie V ve Ben Gordon Connecticut'ta bir sezon beraber oynadıktan sonra, Detroit Pistons forması altında oynamaya çok yakınlar. Joe Dumars'da yeni bir Pistons yaratabilmek için herkese saldırıyor. Hedeflerden biri de tabi ki kendisinin çok istediği Hidayet, gerçi Hamilton varken Ben Gordon neden çözemedim ama Fat Joe'nun vardır bir bildiği. Ayrıca Curry'i de kovmuşlar ki gayet yerinde bir hareket olmuş, geç bile kaldılar.

Pistons'ın uyuz adamı Rasheed Wallace için Boston Celtics GM'i Danny Ainge görüşmelere başlamış, Toronto Raptors guardı Anthony Parker için de isteklilermiş. Rasheed'i Boston'da düşünüyorumda gamsızca oynadığı bir maç sonrası muhtemelen Garnett ya da Pierce üzerine çullanırlar.

Orlando'lu Gortat için Knicks'ten sonra artık Houston'da devrede. Yao'nun sezonu kaçıracağı düşünülürse Gortat iyi bir alternatif olacaktır kırmızılar için.

Yeteneğini inkar eden adamların en başındakilerden olan Lamar Odom Lakers'tan ayrılacak. Toronto, Oklahoma, Suns gibi takımların adı geçiyor onun için. Herşeyi anlarım da Oklahoma falan gibi bir takıma giderse çok gülerim. Bir insan kendini bu kadar inkar etmemeli yahu.

Hiç yorum yok: