1 Şubat 2009 Pazar

Duran Topların Usta İsmi !!


Riquelme’den veya Del Piero’dan bahsetmiyorum. Resimden anlaşıldığı gibi bahsettiğim kişi Sabri Sarıoğlu. Sabri’nin oynadığı son maçları izlememiş, sadece istatistiklerine bakan birisi oldukça verimli olduğunu düşünebilir. Werder-Malatya-Sivas kupa maçı ve Denizlispor maçlarında toplam 4 asist yapıp,1 gole imza attı. Son 5 maçta 4 asist 1 gol. Bir kanat oyuncusu için çok iyi istatistikler. İşte istatistiklerin insanı yanıltan yönü burada ortaya çıkıyor. Sabri’nin Werder maçını çıkartırsak sahada oynadığı oyun saç-baş yoldurmaya devam ediyor. Werder maçında attığı gol ise canlı izleme şerefine ulaşamadığım için üzüldüğüm bir frikik golü. Gerçi direk kaleye vurmuyor ama olsun. Konumuz bu değil esasında.

Yazının başlığına gelirsek; bir Fenerbahçe-Galatasaray maçından geliyor. Lig Tv’nin Melihlerinden birisinden çıkmıştı bu özlü söz. Allahtan Sabri spikeri utandırmamış nadiren görebildiğimiz düzgün vuruşlarından birisini yapmıştı. Sabri’nin inişli-çıkışlı, insanı sürekli şaşırtan performansına alıştım kendi adıma ama tek anlamadığım teknik heyetin veya sahadaki arkadaşlarının nasıl tüm kornerleri Sabri’ye bıraktığı oluyor. Bugünde attığı kornerler daha ön direğe ulaşmadan Denizlispor savunması tarafından uzaklaştırıldı. İşin tek kötü yanı kornerlerin ön direği geçmemesinin yanında bel altı seviyesinde atılması. Lincoln varken doğal olarak topun başında o oluyor ama Lincoln yokken bu takımda kornerler Sabri'ye mi emanet ? Öyleyse bunun kararını kim nasıl bir mantıkla vermiş merak ettiğim konuların başında geliyor.

2 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Sabri'nin her kornerde, faulde topun yanına yaklaşmasından korkuyorum! Yok mu başka biri? Neden bu ısrar? Ve Skibbe neden buna izin veriyor?

Ya Lİncoln iyileşsin ya da Sabri oynamasın, yeter artık..!

firat selcuk dedi ki...

melihlerin şendil olanıydı duran topların usta ismi diyen.. ki bu lafı söyledikten sonra kulağıma gülme sesi gelmişti çok az ve kısa da olsa.. kendisine de dalga geçmek için söylemişti muhtemelen..