4 Kasım 2008 Salı

Ayıp

Şampiyon ...


Satılık ...

Hırsız ...


Yarışla alakalı olarak aslında öfkem hala geçmiş değil. Çok fazla da yazılacak şey yok aslında. Timo Glock'un kuru zemin lastikleriyle altı tur boyunca normal bir şekilde sürüp, pistin en kuru yerinde lastiklerden kaynaklı son turda Hamilton'a yol vermesi ( geçilmesi diyemeyeceğim ) resmen satmaktır. Glock'un yakın arkadaşı olan Hamilton'a yol verip şampiyon yapması rezilliğin doruk noktasıydı. Açıkcası McLaren son iki senedir o bildiğimiz sportmen yapısından ziyade daha çok böyle şeylerle gündeme geliyor. İngilizlerin düşen ilgisi ve Hamilton adına yaptıkları baskı, Bernie'nin Ferrari'yle sürtüşmesi düşünülünce istedikleri oldu sonunda. Hamilton'da işler riske girince her türlü ağlama, sızlama karalama kampanyasının sonucunu aldı. En genç kazanan oldu, şampiyon yazamıyorum keza emek hırsızlarına saygım yok.

Bir tarafta tüm bu olan bitene rağmen, yarış sonunda Toyota garajına kardeşini yollayarak dışarıda tepki görebileceklerini ve dikkatli davranmalarını söyleyen Massa (ki Toyota takımı farklı giyinip dışarı çıktı) diğer tarafta ise takım arkadaşının tebriğini bile zoraki kabul eden Hamilton .. Adam olmak nasıl birşey diye sorulsa en iyi örnek bu olur sanırım.

6 yorum:

muribbi dedi ki...

glock un son 5 turu
1.18 1.18 1.18 1.28 1.34
hamilton un gelmesini baya beklemiş.

Ögeday Karabulut dedi ki...

Tek isteğim gelecek sene Glock'un yarış tamamlayamaması.

Adsız dedi ki...

hamilton sene boyunca haketti performansiyla

ronaldo is merkezi

Burak dedi ki...

bence çok taraflı bir yazı olmuş.glock'un risk alıp yağmurda kuru zemin lastikleriyle yarışması ve yağmurda yavaş kalması kimseye hırsız deme hakkını vermez.hamiltonada sallamayınız.ona kadar raikkonen'nin massaya buyur geç demeleri var.

Telif Hakkı dedi ki...

e taraflı elbette. sorun şu ki yağmurda yavaş kalmadı aksine gayet de gidiyordu ama pistin en kuru yerinde bir anda yavaşlayıp da hamilton a geçilmesini bana izah edemezsin :) bazıları arkadan başka bir araca daha geçildiğini söylüyorlar savunma olarak, bilgi vereyim o araç bir tur geriden geliyordu. velhasıl ikramın büyüğü oldu. Ayrıca kendi takımından birisinin yol vermesiyle başka bir takımdan birinin yol vermesi aynı şey mi :)

ve evet emek hırsızıdır hamilton

Adsız dedi ki...

Ancak böyle kazabilirdi.özelliklede geçen seneki rezilliklerinden sonra hiç şaşırmadım.böyle sporcu olmaz.