31 Ocak 2010 Pazar

R.Madrid Riazor Kabusunu Bitirdi


Riazor'da 19 senedir kazanamayan Real Madrid'in kadrosundaki önemli eksikleri düşününce dün gecede maçı kaybedeceğini Deportivo'nun seriyi devam ettireceğini düşünüyordum açıkçası. Fakat Pellegrini'nin öğrencileri baştan sonra üstün oynadıkları bir maç ortaya koydular ve bu seriyi bozdular. Maç öncesi Real Madrid'li oyuncular ayağı kırılan Deportivo'lu oyuncu Filipe'yi anmayı unutmamışlar giydikleri t-shirtlerle. Alcorcon maçında yaşadığı olaylar yüzünden kadro dışı kalan Guti, yavaş yavaş tekrar kadroya girmeye başladı son 4 haftada. Dakikalarını artırdı ve bu maçta Benzema'ya yaptığı harika asistle taçlandırdı performansını. Onun zekasında bir futbolcunun yapacağı bir asistti. Benzema(2) ve Granero'nun gollerine Riki'nin penaltıdan golüyle karşılık verebildi Deportivo.


Real Madrid'in bu maçta sahaya çıkan 11'inde 8 İspanyol oyuncu vardı. Benzema-Kaka ve Marcelo dışında İspanyol oyunculardan kurulu bir 11 vardı sahada. Madrid basının oldukça hoşuna gitmiş bu durum. En son yine 8 İspanyoldan kurulu bir kadroyla sahaya 2007'de Levante karşısında olmuş.

Barcelona'da Sporting deplasmanından Pedro'nun golüyle 1-0'lık galibiyetle döndü ama Pedro'nun golünün ofsayt olduğunu savunuyor Madrid cephesi.

Hiç yorum yok: