10 Nisan 2009 Cuma

Fiba Eurocup Şampiyonu GALATASARAY


Bugün yazılacak çok şey var ama toparlayacak kafa yok şu an. O yüzden madde madde yazıyorum.

- İlk maç kaybedildikten sonra aradaki 12 sayılık fark çok önemli değildi. Biliyorduk bu farkın bizim için ciddi bir tehlke olmadığını. Dynamo Kursk karşısında göstermişti bu takım, inandığı zaman neler yapabileceğini.

- Ayhen Şahenk değil Ali Sami Yen'di bugün salon. Bu sene Sami Yen'de bile bu tarz bir atmosfer yoktu. 3.çeyreğin ortalarında fark 4'e indiğinde biz televizyon başında ilk maçın tekrarı mı olacak derken, orada bulunanlar bir an bile yılmadılar. Kupada çok büyük pay sahibiydi bugün sonuna kadar takımı destekleyenler. Kupa kaldırıldıktan hemen sonra pazar akşamına atıfta bulunmak güzel olmadı ama Avrupa Şampiyonu olduğumuz bir gecede. Çok şanslı bir kesimdi bugün orada bulunanlar. Kıskanarak ama sürekli helal olsun diyerek dinledik onları.

- Arda Turan'a parçalı çok yakışıyor. Maç boyunca Ümit-Sabri-Arda-Emre ayakta seyrettiler maçı. İşte bizim takım,bizim çocuklar bunlar dedirttiler. Kaptan'da çok şıktı bugün. Şimdi ruhlarını gösterme sırası onlara geldi.


- Işılll,Işılll Albennnnn. Söylenecek söz yok onun için, Arda'nın dişi versiyonu. Esra'yı da unutmayalım, Işıl'dan bahsederken. Yürüyedurun kızlar.

- S.Young ve Augustus. Koyalım bir erkek takımına sırıtmazlar herhalde. Farkın eridiği anlarda Augustus'un yaptığı o iki blok yok mu, işte orada bu kız devreleri yakmış dedirtti. Kazanma hırsını yüzünden okumak için çok fazla bakmaya gerek yoktu yüzüne. Son hücum tercihi yanlıştı gerçi ama o top girseydi Ayhen Şahenk yıkılırdı o saniye. S.Young , eline ne geldiyse soktu potaya, maçı kopartan 3'lükte yine onun imzası vardı. Çok alıştık size, gitmeyin. Yönetim inşallah bu iki harika değeri tutar elinde.


- Sene başında Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başladık hedefleri toplamaya. Avrupa Şampiyonluğu geldi,şimdi iki kupa daha var bu kızlardan istediğimiz. Çok oluyoruz belki ama bunu başaracak güçte var hırsta var Sarayın Sultanları'nda.

- Geçen sene Engelsiz Aslanlar'ın şampiyonluğu, bu sene kızların. Daha önce havaalanına futbolla inen 2 Avrupa kupası. Sultanların maç sonunda gururla üstlerinde taşıdıkları gibidir olayın kısa özeti.

- İlkleri biz yaparız,tarihi biz yazarız.

- Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten çok mutluyuz, gururluyuz..
Telif hakkı Ailesine de sonsuz tşk.ler

C@ptain

Berke B. dedi ki...

Yürüyedurun Dişi Aslanlar..