20 Nisan 2009 Pazartesi

28 # Semih Kaya


Bugün oynanan sıkıcı maçın Galatasaray adına en dikkat çekici tarafıydı Semih Kaya. Tanınan, bilinen bir isimdi aslında zaten Semih. Hakkında Avrupa'dan talipler var diye haberler çıkmış, Adnan Polat tarafından Servet giderse Semih oynar dediği biri isimdi. Hamburg maçları öncesi Meira'nın satılmasıyla daha 90 dakika bile oynamadan adı sürekli geçmeye başladı. Fakat Kaptan'ın tercihi doğrultusunda Hamburg maçlarında forma şansı bulamamıştı. Bende o zamanlar ilk 11'de oynamasını çok istemiştim, işin biraz duygusal yönü ağır basınca.

Bugün ilk kez Galatasaray formasını bir lig maçında sırtına geçirdi. Karşısında oynayan rakipleri ise İ.Akın ve Bebbe'ydi. İlk maçında herkesten geçer notu aldı genç oyuncu. Maç boyunca en ufak bir hatası olmadı, ikili mücadelelerde yıkılmadı hiç. Tek eksik yönü 1-2 hava topunda erken zıplayarak zamanlama hatası yapması ve istediği yere doğru uzaklaştıramaması oldu. Aslında eksik bir yön bile sayılmaz bu. İlk maç heyecanı içerisinde olabilir. Emre Güngör'ün yine sakatlanması günün en kötü haberi oldu. Çok çekti bu sene sakatlıklardan E.Güngör. Semih'in 11'de yer bulacağına inanıyorum bundan sonra, Emre Aşık'ın dönüşüyle beraber Hakan'da sol tarafa kendi yerine geçebilir. Bu hafta alınan sonuçlar ise ligi önümüzdeki haftalarda ilginç bir hale sokar,gidiş hat o yönde.

1 yorum:

liverpoolandkop dedi ki...

Bu Emre Güngör baya sıktı ama her oynadığı maç, mecburi oyuncu değişikliği potansiyaliyle oynuyor, tamam belki tam hazır değil ama sen ne diye oynuyorsun ki be adam hazır değilsen.