11 Ağustos 2009 Salı

Nasıl ikna ediyor bilmiyorum

Adnan Polat'ın bugün yaptığı basın toplantısında transferler ve Haldun Üstünel'le ilgili verdiği cevap.

- Başkan, Aslantepe-Riva ile ilgili konular hakkında da konuştu. Biz işin futbol ve transferler bölümünden bahsedelim biraz. Başkan'ın yaptığı açıklamalardan Haldun Üstünel'in ne kadar önemli olduğu tekrar ortaya çıkıyor. 1.adam görünümünde olan A.Polat'ın 2.adam olarak gördüğümüz Haldun Üstünel'i bu kadar ön plana çıkartması, hak ettiği değer vermesi ve bundan gocunmaması ülke geneli için konuşursak çok normal değil açıkcası. Bizim ülkemizde genellikle 1.adamlar kendilerinden fazla öne çıkanları sevmezler bir an önce aşağı indirmeye çalışırlar. Biz bu olaylara alışığız ama A.Polat H.Üstünel'e hak ettiği değeri göstererek çok güzel bir işe imza atıyor.

- Transferlerden sadece Rijkaard-Neeskens-H.Üstünel ve A.Sezgin'in haberi olduğunu bu isimlerle oturup, isimleri belirlediğini söyledi. Basında hala sallasın dursun isimleri bu açıklamanın üstüne. Elano ve Keita'nın bonservis bedelleri toplamı 15 milyon euro. Bunu 4 böldürmüş H.Üstünel. Kredi kartı reklamları için teklif gelmesi yakındır kendisine.

- G.Zan transferi de yine Haldun Üstünel'in başının altından çıkmış. Başkanı sözleşmesinin bittiği konusunda uyaran isimmiş. A.Polat bundan sonra bekledik, Manisa ile anlaşılırsa Ufuk ve Sezer'de kadroya katılacaklar dedi. Bu sene olmaz ise seneye Sezer ve Ufuk Galatasaray forması giyecek dedi.

- Bir diğer önemli açıklama ise Arda Turan hakkında yaptıklarıydı. Arda'nın menajeri var ama kariyer planlamasını ben yapacağım dedi. A.Bulut'un yapmasından Adnan Polat'ın yapması daha iyi olacaktır Arda için. Avrupa'nın sıradan takımlarına değil tepe takımlarına gönderirim sadece Arda'yı, Avrupa'ya gitti denilsin diye oyuncu göndermem diyerek oldukça güzel açıkladı olayı.

- Kafamı karıştıran bir açıklaması oldu sadece toplantıda. Biz kimseyi kaybetmekten yana değiliz. Öyle olsak 2 senedir Linderoth'a, 1 senedir Serkan'a sabretmezdik dedi. Dün çıkan haberlerde Serkan'ın gönderilecekler arasında olduğu yazılıp-çiziliyordu. Gerçi ben o çıkan listenin doğru olduğunu sanmıyorum ben bugün sallama haber yapsam, bilgim olmadan aşağı-yukarı aynı isimleri yazardım. Toparlayamadım, umarım Serkan gönderilenler arasında olmaz cidden sabredilir ve şans verilir.

- Açıklamaların futbolla ilgili olan kısımları kısaca böyle, tamamı için resmi siteye alalım sizi...

Hiç yorum yok: