28 Ekim 2009 Çarşamba

Alcorcon 4 - 0 Real Madrid



Real Madrid bu gece Copa Del Rey 4.tur ilk maçına çıktı. Maçın 65.dakikası şu an. Rakibi 3.lig'de grubunun 5.sırasında yer alan Alcorcon. Wiki'de yazılanlara göre Madrid özerk bölgesinde küçük bir şehirmiş Real Madrid'in maç öncesi açıkladığı kadro sürekli rotasyonda kullanılan ve yıldız dediğimiz isimlerden oluşuyordu. İlk 11'e bakarsak ; Kalede Dudek, defans dörtlüsü Arbeloa-Metzelder-Albiol-Drenthe, Orta sahada Granero-Guti-Diarra-Van Der Vaart ileri uçta ise Raul ve Benzema. Bu kadroyla çıktı Pellegrini maça. Ben justin.tv'nin çıkarttığı sorunlar yüzünden maçı izleyemedim ama ilk yarıda Alcarcon 3-0'lık bir skorla gitti soyunma odasına. Bahisklavuz forumlarında yazılanlara göre Alcarcon'un daha gol pozisyonuna girdiği ama değerlendiremediği yönündeydi ilk yarı.

Yedeklerde bulunan isimlerde B takımın gençleri falan değil bu arada. Ruud-Ramos-Garay-Marcelo-Gago yedekler arasındalardı. Copa Del Rey'in 2 ayaklı olmasından dolayı ilk maçlarda sürprizlere alışığız. Buna rağmen 1-2 yeni isim hariç geçen sene şampiyonluk mücadelesi verdiğin kadro ile Alcorcan'dan 4 gol yemek ve daha fazlasını kalende görme ihtimalini yaşamak büyük rezalet Real Madrid ve Pellegrini açısından. Perez, ipini çekebilir Pellegrini'nin.

Pellegrini maç sonu açıklamasında ''Ronaldo-Kaka gibi önemli isimlerimiz yoktu,rakip oldukça istekliydi. Stadda bulunan 4 bin kişi inanılmaz bir atmosfer yarattı, deplasmanda 4-0 iyi sonuç.'' der artık.

Alcorcon resmi sitesi için; tıkla...



Hiç yorum yok: