29 Aralık 2008 Pazartesi

Vay be ..

Hey gidi hey. Yılların emektarı, son dönemde yeni rakipleri karşısında pek tercih edilmeyen skor sitesi http://www.livescore.com/ da telekom için tehlikeli site kapsamında değerlendirilmiş ve engellenmiş. İşin ilginç tarafı hani " gençlere kötü örnek teşkil eden" falan diye saçma sapan bahaneler var ya neyle bağdaştırmak istersen iste olmuyor. Bildiğimiz skor sitesi bu kardeşim daha ötesi değil ki yani, kenardaki küçük reklamlara mı takıldınız, NTVSpor'da altyazıyla geçiyor canlı sonuçları aynı şekilde ona da mı ulaşım engellensin? Siteyi çok kullandığımdan falan değil ama şu uygulamalar hakikaten artık komedi ötesi. Bir de bahane ne acaba ya 421.02.01.2008-321210 no'lu karar gerekçesinin açılımı nedir merak ediyorum. Bilen varsa bi yorum atarsa sevinirim.

Edit : xscores.com vb sitelere de artık girilemiyor, sabah açılıyordu artık bu ekranla karşılaşıyorum. Giremeyeceğimden değil de bu saçma salak uygulamanın sebebi merak konum artık.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yasağın nedeni o tarz skor sitelerinin kenarında bulunan bahis reklamları. bahse de iddaa-islam nedenlerinden ötürü de karşı olan bir hükümet olunca başta, kapatabiliyor böyle boktan bir neden yüzden. eskiden 'x ülkenin 40 yıl gerisindeyiz' diyorduk da galiba asırlarla tarif edebileceğimiz farkları göreceğiz bir gün.

Adsız dedi ki...

tek diyebildigim yaziklar olsun bu serefsizlere.. Kararin ne oldugunu okumak icin arama yapiyorum bu tur blog siteleri cikip duruyo. Dur bakalim, kismetse ne oldugunu bi de super devletten ogrenecez. Lanet AKP..

Adsız dedi ki...

Sadece...arkadasa katiliyorum...LANET OLSUN AKP!!!!