19 Aralık 2008 Cuma

Şampiyonlar Ligi Kuraları

Şampiyonlar Ligi kuralarında gruplarında favori gösterilen bazı takımların 2.sırayı almaları, çok zevkli maçlar izlettirecek son 16'da. Villareal-Pana ve Atletico-Porto eşleşmeleri denk takımların mücadeleleri. Atletico biraz daha önce çıkıyor ama Porto karşısında. Barcelona bu haldeyken vermez turu Lyon'a. Arsenal-Roma eşleşmesinde şanslı taraf olarak Roma benim için. Bayern'de bırakmaz turu Sporting'e. Juve'den süprizi bekliyorum Chelsea'ye karşı. Dönüp bakarız maçlardan sonra bu tahminlerimize.

En dikkat çekici eşleşmeler ise Inter-Manu ve Liverpool-Real eşleşmeleri. Jose tekrar İngiltere'ye dönecek hemde Old Trafford'a. Star, umarım başka bir maç yayınlama hatasına düşmez bu eşleşme varken. Saha kenarında Jose-Ferguson saha içinde Zlatan-Ronaldo mücadeleleri kaçırılmaz, şimdiden programlar bu maça göre ayarlanmalı. Aslında daha ilginç bir eşleşmeye doğru yelken açabilirdi Manu. Real'in karşısına çıkmak üzereydi ama Liverpool izin vermedi. Ferguson'un son olarak yaptığı mafya açıklamalarından sonra kan çıkabilirdi bu eşleşme gerçekleşseydi. Real'in transferleri, Ramos'un sistemi vs. 2 ay var önünde. Şu an Liverpool daha baskın taraf gözüküyor ama dengeler değişebilir. Juande Ramos sever eleme maçlarını aynen Benitez gibi. Artık sırada Galatasaray'ın rakibini belirlemek var.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
good games although of couse the attetion will be in the battle between Italy-England and the games between Real Madrid-liverpool
Regards,

http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)