13 Ekim 2008 Pazartesi

Ümit Davala-Skibbe-Fikstür

Galatasaray taraftarları arasında Ümit Davala’yı sevmeyen yoktur. Sene başında Ümit Milli takımdan ayrılıp, Skibbe’nin yanına geldiğinde çok sevinmiştim. Fakat bu sevinç ve Ümit’in antrenör olarak Galatasaray’daki kariyeri oldukça kısa sürdü. Boekamp ile birlikte görevden alındılar. Yusuf hakkında nasıl uyarmaz Skibbe’yi diye oldukça üstüne gidildi Bursa maçından sonra. İşin ilginç olan tarafı Skibbe’nin yardımcılarından haberinin olmaması aslında. Bugün Türkiye’ye gelmiş ve daha kimseyle bu konu hakkında konuşmadım diye açıklama yapıyor. Yarın Belarus önünde Avrupa Şampiyonası vizesi almak için sahaya çıkacak takımın başında olabilirdi Ümit Davala, erken verilmiş bir karadı sanırım Galatasaray'a gelmek onun için.Galatasaray’ın fikstür olarak çok zorlu bir döneme girdiği sırada saha kenarında yaşananlara anlam vermek oldukça zor. Hocaya kimse tarafından güven yok, hocanın dünyadan haberi yok.

Sırasıyla, Trabzon,Olympiakos,Eskişehir(D),G.Antep,Benfica(D) ve Kadıköy deplasmanı şeklinde bir fikstürü var takımın. Bu zorlu süreç içinde bulunulan karmaşa ortamında en az hasarla atlatılır umarım.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben gs'liyim çok sevmem. sebebi futbol dışı ama siyasi..

Emre Yılmaz dedi ki...

Bence asıl sorulması gereken bu fikstürü atlatıp Skibbe'ye sezon sonuna kadar katlanmak mı daha hayırlı yoksa en kısa zamanda tökezleyip bu adamdan kurtulmak mı?