19 Haziran 2009 Cuma

Perez-Transfer Dedikoduları-Savunma...


- Bu aralar her yerde gündem Real Madrid. Perez, adaylığını açıkladıktan sonra zaten bekliyorduk böyle bir olayı. Tabi 10 günde Kaka+CR7 transferini bitirmesi beklenmedik bir olaydı. Perez'in transferler dışında yapacağı bir diğer işin takımda bulunan Hollandalı isimleri göndermek olacağı konuşuluyor. Huntelaar-Vaart-Sneijder-Drenthe-Ruud ve bu isimlerin yanı sıra Heinze+Saviola+Diarra gibi isimlerinde kadroda düşünülmediği haklarında çıkan haberlerden belli oluyor.

- Saviola'yı öldürseler gitmez gibi bir görüntüsü var. Bonservissiz geldiği için ciddi bir yıllık ödemeye sahip olduğu söyleniyor. 2 senedir yatarak para kazanan bir adamın zorlu lig maratonuna, sahaya çıkıp topa vurma gibi yorucu işlere kalkışacağını sanmıyorum. Hayat Arjantinliye güzel.

- Bu isimler arasında gitmelerine anlam veremeyeceğim 2 isim var. Robben ve Diarra. Diarra, geçen sezonu sakat geçirdi ama Perez'in transfer politikası savunma yönü olan bir adamı kadroya katmamaktan ileri geldiği için sağlıklı bir Diarra'nın gönderilmek istenmesinin sebebini bilmiyorum. Kaka-Ronaldo hatta son açıklamalara göre Villa'lı bir hücum hattının arkası yine 1.Perez dönemi gibi boş kalacak gözüküyor. Orta sahada gerekli sertliği sağlayacak adamlardan birisi Diarra. Gago'dan çok daha iyi oynayacağını düşünüyorum açıkcası. Zaten Gago beklenen gelişmeyi bir türlü gösteremedi Real'de. Higuain'le beraber geldiğinde esas potansiyel olarak bakılan isim Gago olmuştu. Bu bölge için adı geçen isimler Xabi Alonso ve Fabregas.


- Savunmaya bakarsak alınan tek isim geçen sezon anlaşılan Garay. Metzelder-Pepe-Garay'dan başka stoperi yok takımın. Zaten ''Alman tankı'' Metzelder'in durumu ortada. Belini çevirene kadar rakip forvetle Caisllas'ın işleri bitmiş, Real atağa çıkmış oluyor. Heinze ve Ramos ikilisi stoper oynayabilme özelliklerine sahipler gerçi ama riskli oluyor bu iki adamdan birisinin göbekte oynaması. Stoper için şu an ortada çok az da olsa dolaşan tek isim Valencia'lı Raul Albiol. Başka bir isim daha piyasaya çıkmadı. Marcelo ve Heinze ile defansın solunun idare edilebileceğini de hiç sanmıyorum açıkçası.

- Geçen sezonun Real adına Higuain'le beraber en iyisi olan Robben'in gönderilecekler arasında adının geçmesi çok büyük bir hata. Sakatlık riski yüksek bir adam olabilir ama sağlıklı bir Robben ile Ribery arasında tercih yapmak çok kolay bir iş değil benim için. Ribery alınacak ayağına Robben'in gönderilmesi mantıksız geliyor. Aşağı-yukarı aynı meziyetlerde olan isimlerden birisi için 50-60 milyon harcamanın anlamı yok diğeri senin kadronun elemanı zaten.

- Casillas'ın gelecek sezon için kabuslar gördüğünü tahmin ediyorum gidiş hattan dolayı. Rakip forvetler Casillas'ın durumuna göre kariyer gecelerini yaşayabilirler zaman zaman. Perez'in bunu düşünerek hareket etmesini bekliyordum 2.seferinde ama o yine ne kadar ileri uç elemanı varsa kafayı onlara takmış durumda. Daha transfer dönemi uzun, Perez'in hamleleri hakkında daha çok yazarız ama Başkan biraz savunma diyorum.

1 yorum:

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
Tel .... {+ 44} 7480 729811
E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)